Zeegolf.nl

Genieten van Zon, Zee en Strand

Het Park

De vakantiewoning ligt zeer dicht bij het hoofdgebouw van Ooghduyne (circa 150 meter). In het hoofdgebouw bevindt zich de receptie van het Landalpark, een binnenspeelplaats en ruimte voor kinderanimatie, een bowlingbaan, de brasserie/het restaurant met goed en (h)eerlijk eten. Ook geeft het hoofdgebouw toegang tot het zwembad voor veel waterpret en zijn er wellness faciliteiten beschikbaar als een zonnebank en sauna waar u heerlijk kunt ontspannen.

Naast het hoofdgebouw bevindt zich een ruim opgezette buitenspeelplaats. Deze grenst aan het terras van de brasserie/het restaurant Sandz. Dus terwijl de kinderen spelen kunt u bijvoorbeeld heerlijk genieten van een kop koffie met appelgebak. 

Voor verdere informatie over het park verwijzen wij u graag door naar de webpagina van Landal Beachresort Ooghduyne.

Aan de andere kant van het hoofdgebouw, een stukje verderop (150 meter), treft u Golfbaan Ooghduyne aan. Deze golfclub biedt een 9-holes baan aan die voor de golfliefhebbers genoeg uitdaging biedt. En voor de mensen (zonder golfvaadigheidsbewijs) die het golfen eens willen proberen, is er een 9-holes par 3 baan. Ook is er een driving-range om balletjes weg te slaan.

In het bijbehorende clubgebouw is ook een uitstekend restaurant te vinden; Juliana's

Voor meer informatie over de golfbaan verwijzen wij u graag naar de webpagina van Golfbaan Ooghduyne .